Együtt zúz a Dürer Kertben a Special Providence és a Turbo

Fantasztikusnak ígérkező koncertfolyam vár a progresszív zene rajongóira november 2-án a budapesti Dürer Kertben. Külföldi turnéja előtt idén utoljára lép fel itthon a Special Providence, míg a Turbo ízelítőt ad a készülő lemezéből. Ráadásul további két zenekar erősíti a felhozatalt, a Haelo és a String Theory.

Részletek



15 millió forintos gitár és Jim Marshall-emlékkiállítás a Hangfoglaláson

Célegyenesbe érkeznek a hét közepén a Hangfoglalás kiállítás előkészületei. A budapesti SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban keddtől 800 szakember dolgozik azon, hogy a színpadokat és standokat a legmodernebb hang- és fénytechnikával lássa el a nyitásra. Idén október 5-7. között csaknem 300 ingyenes zenei esemény és több tízezer hangszer várja a vendégeket.

Részletek



Ganxsta Zolee hatalmat kér a népnek

Mindent belead utolsó nagy szabadtéri bulijába a Ganxsta Zolee és a Kartel október 6-án a Zöld Pardonban – ígéri Magyarország elsőszámú gengszter rappere. A fiúk egy fantasztikus fesztiválszezon után most fejezték be a munkát a stúdióban, így felszabadultan szövegelhetnek az élet nagy dolgairól.

Részletek



Best of koncertet ad a Pál Utcai Fiúk a Zöld Pardonban

A jövőre 30 éves Pál Utcai Fiúk semmit sem veszített a lendületéből, és ezt kívánja bizonyítani október 4-én, csütörtökön a Zöld Pardonban is. A szabadtéri szezont búcsúztató koncertjükre best of programmal készülnek, ezért borítékolható, hogy elhangzik többek közt a Bál, a Fiatal lányok, a Közel az éjfél és a Csak úgy csinál.

Részletek



Az MR2 oldalán debütál a We Are Rockstars kislemeze

Egyedülálló módon, az MR2 - Petőfi rádió honlapjáról tölthető le ingyen a We Are Rockstars Magasban című kislemeze október első hetében. Az elektro-rock zenekar október 4-én, csütörtökön az A38 Hajón mutatja be az EP-t.

Részletek



NEO koncert rég hallott dalokkal

Október 5-én, pénteken a NEO zenekar gondoskodik a talpalávalóról a Zöld Pardonban. Az egyik legismertebb hazai elektropop zenekar nemcsak legfrissebb albumának dalaival készül, hanem Kontroll című filmhez írott anyagukból és a Maps of Voyage című korongjukról is kapunk néhány meglepetést.

Részletek



Oroszlán és Malacka táncol a Maszkura és a Tücsökraj klipjében

A Maszkura és a Tücsökraj harmadik nagylemezének új videójában rajongóinak engedte át a főszerepet. Barátaikat is megihlette az ötlet, így kerülhetett Malacka és oroszlán is a klipbe a beküldött amatőr felvételek mellett.

Részletek



Alice Cooper gitárosa, Caramel és Rúzsa Magdi a Hangfoglaláson

Az eddigi legszínesebb, legváltozatosabb programmal várja az érdeklődőket a Hangfoglalás kiállítás október 5-től 7-ig Budapesten, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. Több mint 300 zenei eseményt tartanak a három nap alatt, és minden stílus képviselteti magát. Fellép Molnár Ferenc Caramel, Busa Pista, a Beatrice, Radics Gigi és az Intim Torna Illegál is. A Hangfoglalás extra vendége Alice Cooper gitárosa, Ryan Roxie lesz.

Részletek



Áthangszerelt dalokkal búcsúztatja a nyarat a Magashegyi Underground

Új köntösbe öltöztetett dalokkal áll színpadra a Zöld Pardonban a Magashegyi Underground szeptember 29-én. Utolsó "nyári" koncertjükre - ahogy a fesztiválszezonban több alkalommal - ismét kölcsönkérték Gálos Ádámot, az Intim Torna Illegál dobosát.

Részletek



Feldolgozásokkal és „újrahasznosított” dalokkal lép fel az Akkezdet Phiai

Élő zenekarral ad koncertet a Zöld Pardonban Akkezdet Phiai szeptember 28-án,
pénteken. A különleges hangzásra a duót kísérő Amoeba Trió a garancia, valamint a
fiúk a 90-es évek rapklasszikusaiból is előadnak.


 

Részletek



Közönségkedvenceket vesz elő a colorStar

Hatalmas lendülettel, berlini sikerén felbuzdulva érkezik a Zöld Pardon színpadára a colorStar szeptember 27-én, csütörtökön. Meglepetésként több régi, a közönség által hiányolt dalukat is játsszák majd.

Részletek



Így szereti Magyarországot az Alvin és a Mókusok

Új dallal lepte meg rajongóit szeptember 19-én, szerdán este az Alvin és a Mókusok. Ez a nagylemez második előfutára, ami várhatóan október 13-án, szombaton jelenik meg. A csapat az albumot országos turnén mutatja majd be élőben.

 

Részletek



Szűzlányoknak ingyenes a Kiscsillag klippremieres koncertje

Utolsó nyári szabadtéri koncertjét adja szeptember 21-én, pénteken a Kiscsillag a Zöld Pardonban, ahol még a Nagyon megy című dalukhoz készült klipet is bemutatják. Mivel a fellépés a szűz csillagjegy időszakába esik, a szórakozóhely úgy döntött: azok a lányok, akiknek a születésnapja augusztus 24. és szeptember 23. közé esik, és ezt igazolni is tudják, ingyen mehetnek be Lovasi Andrásék bulijába.

Részletek



Okostelefonos nyomozással és szaunázással indul a PLACCC Fesztivál

Okostelefonos kultúrnyomozás és köztéri szaunázás várja a közönséget péntektől a 6. PLACCC Fesztivál nyitóhétvégéjén Budapesten. A magyar és külföldi alkotók rendhagyó, szórakoztató produkcióikkal ismét bebizonyítják, hogy a művészet bárki számára elérhető, és ott is megjelenhet, ahol a legkevésbé számítunk rá.

Részletek



Turnéra viszi szimfonikus nagykoncertjét a Magashegyi Underground

A nagysikerű müpás és veszprémi utcazenei koncert után további városokban is bemutatja szimfonikus nagykoncertjét a Magashegyi Underground. November 21-én Hódmezővásárhelyen, november 23-án pedig Pécsett hallhatja a közönség a zenekart 50 zenész kíséretében. A nyári, különleges hangulatú veszprémi fellépésüket kamerákkal rögzítette egy stáb, a felvételekből a minap klipet is készítettek a Rázz fel című dalhoz.

Részletek



Kowalsky meg a Fanka lemezelőzetes a Parkban

Szabadtéren kezdi meg őszi/téli szezonját a Kowalsky meg a Vega zenekar, szeptember 22-én a Park nevű budapesti szórakozóhelyen lépnek fel a fiúk. A vendég FankaDeli lesz, és több közösen készített dalt hallhat majd a közönség.

Részletek



Négy hónap után újra önálló Turbo-koncert lesz

Új dalokkal és hatalmas energiával lép színpadra szeptember 13-án a Turbo a Zöld Pardonban. Magyarország egyik legjobb koncertzenekarának négy hónapos kihagyás után ez lesz az utolsó igazi zúzós szabadtéri fellépése Budapesten a klubszezon előtt.

Részletek



Újdonságok tömege várja a Hangfoglalás látogatóit

Teljesen megújulva várja az érdeklődőket a hetedik Hangfoglalás Kiállítás október 5. és 7. között Budapesten, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. A 12.000 négyzetméteres területen külön hangos és csendes teremben lehet kipróbálni a hangszereket, lesznek szakmai konferenciák és dj workshopok is. Minden eddiginél több zenei eseményen vehetnek részt a látogatók, fellép többek közt az Intim Torna Illegál, a Söndörgő és a Belmondo.

Részletek



Keresd a nőt Péterfy Bori koncertjén!

Kirobbanó formában van Péterfy Bori és a Love Band. Az underground díva a harmadik lemeze megjelenése előtti utolsó hangos koncertjét szeptember 15-én a Zöld Pardonban adja. A buli közben a Bűvös vadászok társkereső játék formájában kutathatják fel a szingli lányokat a tömegben, és a végén talán belehajolhatnak a hajukba is.

Részletek



Táncolj egy utolsót nyári kalapban a PASO koncertjén!

Elbűvölő vendégművésszel és a tőlük megszokott sodró lendülettel lép fel szeptember 14-én a Zöld Pardonban a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mivel egy nappal később van a Kalapcsere Nemzetközi Napja, azaz ekkor kell a nyári fejfedőt őszire cserélni, itt a nagy lehetőség még egy utolsó kiadós táncra nyári kalapban.

Részletek



A Zöld Pardonról írt dalt a visszatérő Junkies

Csaknem egyéves kihagyás után koncertezik újra a Junkies, szeptember 20-án a Zöld Pardonban lépnek fel. A zenekar több meglepetéssel is készül az estére: először lesz élőben hallható új daluk, a Nincs Pardon, amit a ZP kálváriája ihletett. A fiúk épp ezért a számhoz készülő klipet is ott forgatják majd.

Részletek



Klipet forgat Kowalskyval az Ocho Macho

Lehet készíteni a lábakat és a karokat: szeptember 12-én, szerdán az Ocho Macho zenél a Zöld Pardonban. A csapat muzsikája arra lett kitalálva, hogy ugráljon, csápoljon, táncoljon, tomboljon rá a közönség. Ráadásul meglepetésvendéggel és klipforgatással is készülnek a fiúk az estére.

Részletek



Lemezbemutatót tart a Zorall a Zöld Pardonban

Ramonia címmel rendhagyó albumot készített a Zorall. A zenekar a legendás amerikai punk-rockbanda, a Ramones dalait dolgozta át, hogy tisztelegjen példaképei előtt. A lemezbemutató koncerten szeptember 11-én, kedden a Zöld Pardonban a rajongók ízelítőt kaphatnak az új dalokból, és tombolhatnak a jól ismert slágerekre is.

Részletek itt



A Kosheen és a !DelaDap is fellép a Zöld Pardonban

A Zöld Pardon előre gondolt a hűvösebb estékre: táncra csábító külföldi sztárvendégek gondoskodnak arról, hogy egy másodpercig se fázzunk. Szeptember 22-én a !DelaDap, október 11-én pedig a Kosheen lép fel a budapesti szórakozóhelyen.

Részletek



A Zöld Pardon 15 osztálynak gyűjtött tanszereket

Minden várakozást felülmúlt a Zöld Pardon első jótékonysági tanszergyűjtő akciója.  A kultikus szórakozóhelyen két hét alatt 15 általános iskolai osztálynak elegendő mennyiségű iskolaszert ajánlottak fel a fellépő zenekarok és rajongóik. Az adományokat a Jól-Lét Közhasznú Alapítvány juttatja el a rászoruló családoknak.

Részletek



Óriásoknak ingyenes az Óriás

A hazai rockzene egyik különleges színfoltja, az Óriás zenekar szeptember 7-én a Zöld Pardonban búcsúztatja a szabadtéri koncertszezont. Az est folyamán meglepetés várja az óriásokat, ugyanis a 190 cm-nél magasabb vendégek ingyen mehetnek be a pénteki buliba.  Ráadásul még egy új dal premierje is várható.

Részletek



Klipet forgat a Bikini a Zöld Pardonban

Mindenki ércesítse a torkát, gyakorolja az öngyújtó lengetést, mert az idén harminc éves Bikini megörökíti közönségét szeptember 6-ai koncertjén a Zöld Pardonban. A felvételeket Szép vagy című dalukhoz készített videójukban láthatjuk majd viszont.

Részletek



New York előtt a Zöld Pardonban zúz a Leander Rising

A világhír kapujában áll az egyik legizgalmasabb magyar metal zenekar, a Leander Rising. A banda lemeze és új klipje már megjelent Amerikában, és a fiúk ősszel koncerteket adnak az Usában, többek között New York-ban. A hazai közönség élőben legközelebb szeptember 4-én, kedden este a Zöld Pardonban hallhatja a Leander Rising zenéjét.

Részletek



Szemétépítészet és köztéri szaunázás a PLACCC Fesztiválon

Okostelefonos városi játék, szemétépítészet, filmes városportré, hanginstallációk, múltidéző képzőművészeti alkotás és köztéri szaunázás is szerepel a PLACCC Fesztivál idei programsorozatában. A meglepő budapesti helyszíneken zajló rendezvény szeptember 21-én kezdődik és tíz napig tart.

Részletek



Mindenhol elaludt a PASO

Laza, nyári hangulatú videóklippel rukkolt elő a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A népszerű ska zenekar végigtáncolta és végigszundikálta Budapest ismert pontjait az Elhagytam magam című dalra, amit a többi PASO-slágerrel együtt élőben legközelebb szeptember 14-én hallhat a közönség a Zöld Pardonban.

Részletek



Játszótérturnén mutatja be az Esti Meshupot a Fele Királyság

Összejöhet-e a Vízipók a Kis Hableánnyal? Mi köze a Mézga családnak a Szomszédokhoz? Hogy szól a metalba oltott kecske ska vagy a sárkányreggae? Ezekre a kínzó kérdésekre ad választ a Csillag Születikben feltűnt Fele Királyság első nagylemeze, az Esti Mashup. Az albumot szeptember második hétvégéjén játszótérturnén mutatja be a zenekar.

Részletek



Dalpremiert visz a ZP-be a Heaven Street Seven

Legnagyobb slágereit és készülő nagylemeze néhány vadonatúj dalát is előadja a Heaven Street Seven augusztus 31-én, pénteken a Zöld Pardonban. A kultikus szórakozóhely jótékonysági tanszergyűjtő akciója folytatódik, ezért a zenekar arra kéri rajongóit, hogy ők is vigyenek magukkal adományt a rászoruló gyerekeknek.

Részletek



Óriási szülinapi buli sztárokkal a Savoya Parkban

Radics Gigi, Fluor Tomi, Varga Viktor és az Alma Zenekar is fellép a budapesti Savoya Park 8. születésnapján szeptember 7-én és 8-án. Emellett óriási játékok, értékes nyeremények és világsztár-hasonmások is várják az érdeklődőket. A kétnapos rendezvény ingyenes.

Részletek



Már 10 osztálynak gyűjtött tanszert a Zöld Pardon

Az Ötcsillagos Fesztivál után öt újabb zenekar koncertjein folytatódik a Zöld Pardon jótékonysági tanszergyűjtő akciója. A Subscribe, a Compact Disco, az Amber Smith, a Heaven Street Seven és Odett, valamint a házigazda ZP arra kérik a vendégeket, hogy vigyenek magukkal iskolaszereket, amelyekkel rászoruló gyerekeket támogatnak. Az akció szeptember elsejéig tart.

Részletek



Születésnapot ünnepel a Compact Disco a Zöld Pardonban

Nagyszabású bulival ünnepli negyedik születésnapját a Compact Disco a Zöld Pardonban. A zenekar augusztus 29-én, szerdán este először ad önálló koncertet a kultikus szórakozóhelyen, és legnépszerűbb dalaival táncoltatja meg a Compact-család tagjait.  

Részletek



Gumicsónakos koncertet ad a Subscribe a Zöld Pardonban

A nyári fesztiválszezon egyik legfontosabb koncertjére készül a Subscribe. A kis híján tragédiához vezető, budai csőtörés emlékét a zenekar augusztus 28-án, kedden este a Zöld Pardonban egy gumicsónakkal idézi fel, és a fiúk még mindig kölcsönhangszereken játszanak. 

Részletek



Ajándék kisweblemez a Bëlgától

Ajándék kisweblemezzel lepte meg rajongóit a Bëlga. A zenekar Bandcamp-oldaláról havonta kétszázan ingyen, a többiek pedig jelképes összegért tölthetik le két ismert dal koncertfelvételét és egy ionoszférikus asszociációs hangjátékot.

Részletek



Jamaica helyett a Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara eredetileg egy közös jamaicai utazással akarta emlékezetessé tenni a születésnapot, de végül úgy döntött, hogy a rajongókkal együtt Budapesten ünnepel. A zenekar augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Részletek



Másfélszeresére nő a Hangfoglalás

Koncertek, közönségtalálkozók, zenészek, dj-k és hangszer bolhapiac is várja a vendégeket a hetedik Hangfoglalás kiállításon október 5. és 7. között Budapesten. A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban minden eddiginél nagyobb, 12.000 négyzetméteres területen veszi át a főszerepet a zene, és az összes program ingyenes.

Részletek



Maszkura festményét adja egy táncmozdulatért

A Maszkura és a Tücsökraj meghökkentő vállalkozásba kezdett. Harmadik, Sztárzseni című nagylemezük első klipjét a rajongók mobiltelefonos videóiból ollózzák össze. A legszerencsésebb rajongó pedig igazán különleges ajándékkal gazdagodik.

Részletek



Verbálisan izgat a Punnany Massif

A szűz kéz, pedig szerencsét hoz – legalábbis a mondás így tartja. Persze nem csak ebben kell reménykedniük a Punnany Massif tagjainak, akik megalakulásuk óta először adnak önálló koncertet a Zöld Pardonban augusztus 17-én, pénteken.

Részletek



Dolhai Attila Balatonfüreden énekel Radics Gigivel

Három nagyszerű énekesnővel és két zenekarral lép színpadra augusztus 19-én Dolhai Attila, Balatonfüreden. Az ismert slágerek mellett eddig soha nem hallott dalok is felcsendülnek majd.

Részletek



Időutazásra invitál Nagy Feró és Deák Bill Gyula

Időutazásra hívja a közönséget a hazai könnyűzenei élet két legendás művésze a Zöld Pardonba. A blueskirály, Deák Bill Gyula augusztus 15-én, míg Nagy Feró és a Beatrice augusztus 16-án idézi fel az egykori Ifipark hangulatát a Rákóczi-híd budai hídfőjénél. A csápolás már nem tiltott, de a twistelő vendégek simán lapátra kerülhetnek.

Részletek



Öt sztárzenekar zenél és segít az Ötcsillagos Fesztiválon

A hazai könnyűzenei élet öt állócsillaga ad koncertet öt egymást követő napon a Zöld Pardonban augusztus 21. és 25. között: az Alvin és a Mókusok, a Vad Fruttik, a Kowalsky meg a Vega, a 30Y és a Road.  Az Ötcsillagos Fesztivál fellépői és házigazdája, a Zöld Pardon a bulizáson túl egy közös jótékonysági akcióra hívják rajongóikat. Kérésük az, hogy a koncertekre vigyenek magukkal iskolaszereket, amelyekkel rászoruló gyerekeket támogatnak.

Részletek



Megújult külsővel áll színpadra a Hollywoodoo

Nagy átalakuláson estek át a Hollywoodoo tagjai. A látvány még a legnagyobb rajongókat is meglepetésként érheti a zenekar idei legnagyobb, önálló budapesti szabadtéri koncertjén augusztus 14-én, kedden este a Zöld Pardonban.

Részletek



Energikus nagykoncertre készül a ColorStar

Ember legyen a talpán, aki a ColorStar stílusát behatárolja: zenéjükben egyaránt felfedezhető számos elektronikus irányzat, továbbá a világzene, a jazz és a rock is. Ezt a páratlan, egyben izgalmas stíluskavalkádot vezetik majd elő szombaton a Zöld Pardonban, ahol még az 1998-as lemezüket is megidézik.

Részletek



Óriáscsecsemőnek öltöztek a Belmondo tagjai

Pályafutása legabszurdabb videóklipjét készítette el a Belmondo. A zenekar tagjai óriáscsecsemőnek öltöztek, és órákon át rosszalkodtak egy interaktív játékvárosban. A Gyereknek maradni című dal klipje mókás, de a szövegnek komoly üzenete van.

Részletek



Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban dobálja a labdákat

Néhány napja még az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retrobulit Dévényi Tibi bácsi, pénteken pedig már a Zöld Pardonban pakolja a lemezeket. Az este folyamán jó néhány pöttyös labdát repít a táncolóknak, köztük egy olyat, amelyen a Coco Jamboo előadója, a Mr. President aláírása virít. Mi több, a lemezlovas (majdnem) minden kívánságot teljesít is a ZP segítségével.

Részletek



Anna százas szögekkel rendez vérfürdőt

Könnyen lehet, hogy a sokat edződött Anna & the Barbies-rajongókat is sokkolja majd az együttes csütörtöki fellépése a Zöld Pardonban. A kétórás koncerten Pásztor Anna az eddigi látványos megjelenéseit is igyekszik überelni: annyi bizonyos, hogy a buliban előkerül majd két liter vér, többszáz darab százas szög és egy 2 méter átmérőjű szárny. Az óvatosság kedvéért nem árt játszós ruhában érkezni a ZP-be.

Részletek



Életéről énekel Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Balatonfüreden

Életünk dalai címet viseli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje, melyet Balatonfüreden mutatnak be augusztus 4-én. A műsorba, a címhez hűen a két művész életét meghatározó dalok kerültek, amelyek egy-egy fontos állomásra emlékeztetik őket és természetesen nagyon kedvesek számukra.

Részletek



Részegen hazavisz a PASO

A Pannonia Allstars Ska Orchestra exkluzív ajándékkal lepi meg egyik rajongóját. A zenekar augusztus 1-jén ad koncertet a Zöld Pardonban.  A buli után egy szerencsés nyertes és partnere beülhet a PASO turnébuszába, amellyel kedvenc zenészeik személyesen szállítják őket haza.

Részletek



Zsír táncot vár a Maszkura és a Tücsökraj

A Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongók lesznek a főszereplők. A zenekar mobiltelefonnal vagy kézi kamerával felvett képsorokat vár tőlük a legőrültebb, legviccesebb táncmozdulataikról. Az amatőr felvételt akár augusztus 4-én az óbudai Kobuci Kertben is rögzíthetik az érdeklődők a Tücsökraj következő önálló koncertjén.

Részletek



Gasztro-punk és Halász Judit a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon

Rock, latin jazz, népzene, barokk és gaszto-punk koncertet is adnak azok az előadók, akik beneveztek az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál versenyébe. Az Öreg-tó partján péntektől vasárnapig családi programok, kiállítások és borkóstolók, valamint Halász Judit, az Edda, a Tankcsapda és a Vad Fruttik is várják a látogatókat. 

Részletek



A Kobuciban csinálja a fesztivált a Magashegyi Underground

Fantasztikus, veszprémi szabadtéri szimfonikus koncertje után visszatér Budapestre a Magashegyi Underground. A zenekar július 20-án, pénteken este az óbudai Kobuci Kertbe varázsolja a nyári fesztiválok hangulatát.

Részletek



Rock and roll legendák és értékes nyeremények a Gitármánia Táborban

Al di Meola magyar dobosa és a Piramis együttes legendás tagjai is csatlakoznak az ország legjobb hangszeres zenészeihez, akiktől a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben tanulhatnak. A legtehetségesebb táborozókat több százezer forint értékű hangszerekkel jutalmazzák. A jelentkezési határidőt a nagy érdeklődés miatt július 20-ig meghosszabbították.

Részletek



Klippremier után ingyenkoncertet ad a Special Providence

Videóklipet forgatott harmadik nagylemeze legkedveltebb dalához a progresszív szcéna egyik zászlóshajója, a Special Providence. A Lazy Boy című szerzeményt élőben is meghallgathatja a közönség július 11-én, szerdán 20 órától a budapesti Dürer Kertben, ahol a külföldön is rendkívül sikeres magyar zenekar ingyenes koncertet ad.

Részletek



Borkóstoló és iparművészek a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon

A Tankcsapda, az Edda, a Vad Fruttik, Péterfy Bori, a Kiscsillag, Maszkura és a Tücsökraj, Halász Judit és az Alma zenekar is fellép július 27. és 29. között az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon. A vendégeket tehetséges kezdő muzsikusok, kiállítások, borkóstolók és családi programok szórakoztatják a festői Öreg-tó partján.

Részletek



Torkos Csütörtököt tart a Zöld Pardonban a Belmondo

A Belmondo zenekar július 5-én este 8-tól pótolja be májusban elmaradt koncertjét a Zöld Pardonban. Czutor Zoli és zenésztársai az idei első, önálló budapesti szabadtéri koncertjükön a „Belmondo Torkos Csütörtök” jegyében várják a közönséget….

Részletek



Ingyenes programok a Lánchídnál a Nemzetközi Duna Napon

Gyerekprogram, nyomozós játék, pétanque, bringazene, a Mrs. Columbo és a Csíkszerda Kórus koncertje várja a budapestieket a Nemzetközi Duna Napon, vagyis június 29-én, pénteken délután 5 órától a Lánchíd pesti hídfőjénél, az északi oldalon. A Danube Flow – Hív a Duna! programsorozat kiemelt eseménye teljesen ingyenes.

Részletek



Szörnymaszkban ingyenes a PASO koncertje

A Pannonia Allstars Ska Orchestra július 6-án, pénteken este a budapesti PARK nagyszínpadán a Lovemonster (Szerelemszörny) című országjáró turnéja és kilenc éves pályafutása legnépszerűbb slágereit játssza. Szörnyálarcban vagy szörnyes arcfestéssel a belépés ingyenes.

Részletek



Öcsiket dobálnak a Lánchídnál

Közösségi pétanque bajnoksággal folytatódik a Danube Flow-Hív a Duna! című ingyenes, budapesti programsorozat június 13-án, szerdán 18 órától a Lánchíd pesti hídfőjénél. A II. Danube Pétanque Open azokat is várja, akik először próbálnák ki a francia golyójátékot.

asian porn videos ass porn videos babe porn videos free double penetration free creampie porn free blowjob sex movies free blowjob sex free blowjob porn video free blowjob porn free blonde sex

Részletek



Világzenei allstars fesztivál lesz Budapesten

A hazai világzenei előadók legnagyobbjai adnak randevút a közönségnek a II. Nufolk Fesztiválon június 27. és 30. között az óbudai Kobuci Kertben. Budapest elsőszámú folk fesztiválján fellép például a Besh o droM, a Balkan Fanatik, a Napra, a Kerekes Band, a Maszkura és a Tücsökraj, valamint Ferenczi György és a Rackajam.

Részletek



Veszprémbe viszi szimfonikus nagykoncertjét a Magashegyi Underground

Nyári fesztiválturnéjának két legfontosabb fellépésére készül a Magashegyi Underground. A zenekar csaknem ötven muzsikussal ad rendhagyó, szabadtéri szimfonikus koncertet július 7-én a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. Ezt megelőzően pedig június 20-án az idei első önálló, fővárosi szabadtéri koncertjét tartja a Zöld Pardonban.

Részletek



Dunát festett Für Anikó és Scherer Péter

Fából készült, színes köztéri bútorokat helyeztek ki a Danube Flow – Hív a Duna! ingyenes programsorozat szervezői a belvárosi Duna-part négy pontjára kedden délelőtt. A Lánchíd pesti oldalán álló különleges padok díszítésében hét híresség segített, köztük Für Anikó, Bocskor Bíborka és Scherer Péter.

Részletek



A Kobuci Kertben kezdi a nyarat a Belmondo

A Belmondo június 8-án a Kobuci Kertben tartja idei első, budapesti szabadtéri koncertjét. A bulira nagy slágerekkel és ritkábban játszott dalokkal, valamint egy születésnapi köszöntéssel készül a zenekar. A vendégfellépő a Honeybeast lesz.

Részletek



Tankcsapdával és Vad Fruttikkal debütál a tatai fesztivál

Festői környezetben, az Öreg-tó partján rendezik meg július 27. és 29. között az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivált. A csodás barokk várost érdemes lesz gyerekekkel, barátokkal felkeresni, hiszen lesznek koncertek Halász Judittól Péterfy Borin át a Tankcsapdáig, bemutatkoznak az utcazenészek, a fiatal képzőművészek és az ízletes fehérborok.

Részletek



Már iPhone-on és iPad-en is elérhető a PASO alkalmazás

iPhone-ra és iPad-re is letölthető mostantól a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekari alkalmazása. A PASO rajongói ízelítőt kapnak a Lovemonster című új lemezből és játszhatnak is.

Részletek



Világsztár oktat a szolnoki Gitármánia Táborban

A legjobb magyar hangszeres zenészektől tanulhatnak a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben. Az egyik vendégoktató a világhírű Mezzoforte együttes dobosa, Gulli Briem lesz. A tábor programjában tehetségkutatók, koncertek és előadások is szerepelnek. 

Részletek



Meríts a Dunából! –ingyenes gyermeknapi program a Margitszigeten

Vízipisztollyal előidézett mini-árvíz, látványos hidrológiai kísérletek, makettezés, vaktérkép, kvízjátékok és kézműves foglalkozások várják a családokat május 27-én, vasárnap 10 és 16 óra között a Danube Flow – Hív a Duna! programsorozat ingyenes gyermeknapi rendezvényén a margitszigeti Holdudvarban.

adult films you porn adult porn amateur porn teen porn free porno video porn star amateur hardcore porn hardcore sex amateur porn lesbian porns

Részletek



Czutor Zoltánt kiborították a Marslakók forgatásán

Botrányos jelenetbe fulladt a Belmondo zenekar frontemberének találkozása a Marslakók stábjával. Czutor Zoltánt megváratták, felkészületlenül és flegmán fogadták, amin a rockzenész kiborult, a dühét pedig a kávézó berendezésén vezette le.

Részletek



Animációs klipet készített a Kowalsky meg a Vega

Elkészült a Kowalsky meg a Vega új lemezének első videóklipje az Ébresztő című dalhoz. A részben animációs kisfilm látványában is utal a dalszöveg ön- és társadalomkritikus mondanivalójára, amely méltó folytatása a Szív Forradalmának.

Részletek



A Napra balkáni pezsgést visz az A38-ra

Különlegesen vérpezsdítő koncertet ad május 24-én a Napra a budapesti A38 állóhajón. A népzene és a rockzene szerelméből született harmóniát fúvósokkal és balkáni hangulattal fűszerezi meg a Fonogram-díjas zenekar. A Napra fellépésére külföldi koncert-és fesztiválszervezők, menedzserek és szakújságírók is érkeznek Budapestre. 

Részletek



Lovagok és apródok a Savoya Park Középkori Gyereknapján

A bátor lovagok és furfangos apródok világába csöppenhetnek azok a gyerekek, akik május 19-én szüleikkel ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba. A Középkori Gyereknapon lesznek ügyességi és erőpróbák, pajzs- és sárkánykészítés és kézzel hajtott fakörhinta is. A rendezvény ingyenes.

Részletek



A Római-partra HÍV A DUNA!

A Római-part felfedezésével folytatódik május 12-én, szombaton a Danube Flow – Hív a Duna! programsorozat. A kerékpárosoknak délelőtt vezetett túra indul Budapest egyik legkedveltebb pihenőhelyére, ahol késő délutánig bárki nyerhet a játékos vízparti totón és bekukkanthat a főváros egyik legrégibb csónakházába. A programok ingyenesek.

Részletek



Internetes tehetségkutató verseny amatőr zenekaroknak

Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes Hangfoglaló 2012. elnevezésű könnyűzenei tehetségkutató versenybe. A fődíjas bandát a közönség választja ki, a szakmai zsűri pedig nyolc kategóriában dönt értékes nyereményekről.

Részletek



Czutor Zoltán kémia órát tart és olaszul énekel

Angol nyelvű válogatáslemezt készít a Belmondo. A legnagyobb slágerek szövegeinek műfordításában ismert zenészek is közreműködnek, sőt a best of albumon egy olasz nyelvű szám is helyet kap. A stúdiómunkálatok közben a Belmondo folyamatosan koncertezik, Czutor Zoltán frontember pedig kémia órát is tart egy gimnáziumban.

Részletek



Új dal és videóklip az Alvin és a Mókusoktól

Új dallal és videóklippel jelentkezett az Alvin és a Mókusok. A Nézlek és nem hallok mást című szám az őszre várható új nagylemez előfutára. Magyarország első számú punk-rock bandáját élőben a nagy nyári fesztiválokon, ősztől pedig az országos lemezbemutató turnén hallhatják a rajongók.

Részletek



Táncos villámcsődület vasárnap a Duna-korzón

Rendhagyó élményben lehet része annak, aki április 29-én, vasárnap délután 15 órakor a pesti Duna-korzón sétál. A folyópartot táncosok veszik birtokba, hogy egy látványos flash mob akcióval ünnepeljék meg a Tánc Világnapját és népszerűsítsék a Dunát. A zenét egy speciális, zöld energiát termelő bringa szolgáltatja a villámcsődülethez.

Részletek



A Dürer Kertbe hív bulizni a PASO szerelemszörnye

A Pannonia Allstars Ska Orchestra május 4-én, pénteken 20 órától a budapesti Dürer Kert szabadtéri színpadán tartja a Lovemonster című új albuma lemezbemutató koncertjét. A PASO szerelemszörnye a Tenkes kapitányát is randevúra hívja, hogy együtt alaposan megtáncoltassák még a hátsó sorokban állókat is.

Részletek



Pörgős klippel rukkolt elő a Brains

A Brains új videóklipet készített nagy sikerű lemeze, a Refresh The Style harmadik dalához. A Jungle Sound képi világa tökéletesen visszaadja a fantasztikus hangulatot, amit az elektronikus zenei műfajban szokatlan módon hangszerekkel, élőzenés koncerteken nyújt a Fonogram-díjra jelölt zenekar.

Részletek



A Budapest Parkban nyitja a fesztiválszezont a Kowalsky meg a Vega

 

A főváros legújabb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban ad koncertet a Kowalsky meg a Vega május 4-én, pénteken 20 órától. A hatodszor is Fonogram-díjra jelölt zenekar meglepetésekkel várja a rajongókat, valamint egy újabb dalt mutat be Kowalsky és FankaDeli készülő, közös lemezéről. 

Részletek



Az A38-ra költözik a Brains szombati koncertje

A Zöld Pardon helyett az A38 állóhajón rendezik meg április 21-én, szombaton este a Hotdog Live koncertsorozat első budapesti állomását. A hazai elektronikus zenei szcéna legsikeresebb élőzenekara, a Fonogram-díjra jelölt Brains fellépése után hatalmas táncos buli várja a vendégeket.

Részletek



Az Akváriumban mutatja be új kislemezét a Napra

A Napra zenekar május 4-én a budapesti Akvárium Klubban ad koncertet. A Kárpát-medence népzenéjét és a rockzenét mesterien ötvöző, Fonogram-díjas zenekar ezen a fellépésen mutatja be először élőben a Naiv című új kislemeze dalait. A koncert másik fellépője a szintén Fonogram-díjas és ez évben újra a jelöltek között masírozó Turbo lesz.

Részletek



Szülinapi Belmondo-koncert a Zöld Pardonban

Idei első, budapesti szabadtéri koncertjét Czutor Zoltán frontember születésnapján, május 2-án a Zöld Pardonban adja a Belmondo vendégművészekkel és meglepetésekkel. A zenekar közben folyamatosan járja az országot, és rendre kalandokba keveredik: Nyíregyházán a Belmondo felfedezte a legcoolabb pénztárost, Berettyóújfaluban pedig a koncert után Czutor Zoli kémia órát tart gimnazistáknak.

Részletek



Nyomozókat várnak a Duna-parti gyilkosság felderítéséhez

Rejtélyes bűntény történt a pesti Duna-parton. Váli Sándor hídmester egy kis sámliról nézte a vizet, amikor valami végigvágott a tarkóján, és a férfi előtt elsötétült a világ. A hír gyorsan terjed a városban, de senki sem ismeri az igazságot. A gyilkosság felderítéséhez április 12-én kora este krimikedvelők segítségét kérik, a megoldásért pedig jutalom jár.

Részletek



Csúcsra jár a Belmondo libidója

Itt a tavasz, tombolnak a hormonok, csúcsra jár a Belmondo libidója is. A zenekar klipet forgatott a Libidó című dalhoz és országszerte energikus klubkoncerteken táncoltatja meg a közönséget. Czutor Zoltán frontember eközben Szegeden zsűritag lesz egy tehetségkutató versenyen és szubjektív tárlatvezetést tart a John Lennon kiállításon.

Részletek



Háromszoros apukaként énekel Kowalsky a lemezbemutatóján

Felfokozott hangulatban készül a Kowalsky meg a Vega az április 14-i lemezbemutató koncertjére, ami a budapesti Barba Negra Music Clubban lesz. A zenekar két új dallal és vonósnégyessel lepi meg a közönséget, sőt egy szerencsés rajongó még a frontember, Kowalsky egyik festményét is megnyerheti.

Részletek



Egymilliós fődíjjal indul a Hangfoglaló Magyarország 2012

Páratlan méretű könnyűzenei tehetségkutató-sorozat indul májusban Hangfoglaló Magyarország 2012. néven, amelyre hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek. A verseny fődíjának nyertese egymillió forint értékben hangszereket és hangtechnikai eszközöket kap, és külön díjazzák a legkiemelkedőbb hangszeres zenészeket, komponistákat és a közönség kedvencét is.

Részletek



Nyuszisimogató nyílik a Savoya Parkban

Húsvéti nyuszisimogató várja a családokat a Savoya Parkban április 2-től 15-ig. A bevásárlóközpontban kézműveskedni is lehet április 5-én és 6-án délután. A rendezvény ingyenes.

Részletek



Randira hívja rajongóit a PASO

Hármas légyott a Szerelemszörnnyel címmel különleges eseményekre várja rajongóit a Pannonia Allstars Ska Orchestra március 27-én, kedden. Az aznap megjelenő, Lovemonster albumukat előbb egy Erzsébet téri pikniken mutatják be, majd az Astorián dedikálják a dupla lemezt, végül a Corvintetőn a hangfalakból alaposan meg is dörrentik az új ska-himnuszokat.

Részletek



Fényfestéssel üzentek a budapestieknek a rakparton

A Víz Világnapja előestéjén közösségi fényfestéssel startolt el a Danube Flow- Hív a Duna! elnevezésű programsorozat Budapesten. A tavasztól őszig tartó kezdeményezés célja, hogy szórakoztató eseményekkel, családi és sportprogramokkal csábítsák vissza az embereket a Duna-part városi szakaszaira.

Részletek



Ingyen letölthető a Napra új kislemeze

A Napra zenekar Naiv címmel EP-t jelentetett meg, amely ingyen letölthető a zenekar honlapjáról. A Kárpát-medence népzenéjét és a rockzenét mesterien ötvöző, Fonogram-díjas zenekar a két új dalt és a korábbi albumai népszerű szerzeményeit is előadja május 4-én Budapesten, az Akvárium Klubban.  A dalok szövegét ezúttal Karafiáth Orsolya költőnő írta.

Részletek



Madárpókok, lepkék és bogarak lepik el a Savoya Parkot

Egzotikus rovarkiállítással és szórakoztató programokkal várja a gyerekeket és szüleiket március 24-25-én a budapesti Savoya Park. A látogatók több száz ízeltlábút láthatnak, köztük színpompás trópusi lepkéket, brazil puskagolyó hangyákat és a világ legnagyobb bogárfaját, az óriás cincért. A kiállítást interaktív előadások és tavaszköszöntő kézműves foglalkozások egészítik ki. A két napos rendezvény ingyenes.

Részletek



Sikeres képzések álláskeresőknek a Budavári Művelődési Házban

Többszörös túljelentkezéssel indultak és több résztvevő sikeres munkavállalásával értek véget a Budavári Művelődési Ház álláskeresőket segítő tanfolyamai. Az első képzés elsősorban kismamák, a második pedig negyven felettiek munkaerőpiaci visszatérését segítette. Az ingyenes tanfolyamokra az ÚJ Széchenyi Terv keretében nyert uniós és állami támogatást az intézmény.

Részletek



Radiátor és zenészbarátok szerepelnek a Fish! új klipjében

Az ország egyik legjobb koncertzenekarának tartott Fish! végleg megunta a hazai zeneiparban tündöklő egynyári sztárocskákat, és a Mi vagyunk itt című dalban foglalta össze a véleményét. A számhoz készült videóklipben rajongók és ismert zenészek mellett egy radiátor is szerepet kapott. A klippremier másnapján a Fish! útnak indul, hogy a RadiáTour állomásain ismét az élő rockzene mellett tegye le a voksát.

Részletek



Szerelemszörnyet dédelget a PASO

Három héttel a teltházas, kilencedik születésnapi koncertje után, március 27-én új, dupla lemezzel jelentkezik a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A Lovemonster című albumon a PASO főként a szerelem témakörét járja körül. A ska zene magyarországi nagykövetei hamarosan külföldi turnéra indulnak, és májusban tartják a budapesti lemezbemutatót.

Részletek



Felráz a Magashegyi Underground

A teltházas, szimfonikus MüPa-hangverseny után a Magashegyi Underground tavaszi generál felrázó koncerten táncoltatja meg rajongóit. A zenekar március 16-án, pénteken 21 órától a budapesti Akvárium Klub színpadán régi és új dalait is előadja.

Részletek



Vonósnégyes is lesz a Kowalsky meg a Vega lemezbemutatóján

Több hónapos szünet után április 14-én végre újra Budapesten koncertezik a Kowalsky meg a Vega. A zenekar a Barba Negra Music Clubban mutatja be „Az évtized lemeze” című dupla albumát, valamint dalpremiert tart és ízelítőt ad az év végére várható big band hangulatú lemezéről.

Részletek



Meglepetésekkel készül 200. koncertjére a Belmondo

A Belmondo zenekar ajándékokkal, meglepetésekkel és vendégművészekkel várja a rajongóit pályafutása 200. koncertjére március 2-án, pénteken Budapesten. A közönség egy jó hangulatú, táncolós bulira számíthat a Szeparé Bisztróban.

Részletek



Legnagyobb önálló koncertjére készül a Brains

Pályafutása legnagyobb önálló koncertjét adja a Brains március 10-én a Dürlin Budapest színpadán. A drum and bass, hip-hop, dubstep, rock és ragga elemeket vegyítő zenekar több órás táncos bulit és lehengerlő látványt ígér a rajongóknak.

tube 8 teen porns porn videos porn videos

Részletek